30 oktober 2019

Månadsmöte 29 oktober 2019

Närvarande: Åke Larsson, Gunnar Olsson, Bodil Göransson, Eskil Nilsson, Niklas Strömqvist, Jana Medin Peråke Öföreningsterholm.

§1 Eskil Nilsson hälsar välkommen och förklarar mötet öppnat.
§2 Föregående protokoll gås igenom och läggs till handlingarna.
Beslut: att höja åldern för uthyrning till 25 år på grund av utspårade Gymnasiefester. Att Gunnar och Eskil tar hand om förfallna fakturor.
§3 Tillgångar : KIF 161 890, Bygdegården 150 512 kronor.
§4 Arrangemang i Bygden/gården: Pubafton i november.
§5 KIF: IFK City P09 har under sommaren och hösten haft stående träningar varje söndag. Vi har även spelat alla våra hemmamatcher på Kyrkåsvallen. Föräldrar och ledare har hjälps åt att ordna med en 7 mot 7 plan. Vi har målat linjer och städat klubbstugan. Vi hade både vår uppstart i våras där vi fick möjlighet att använda köket och vi avslutade säsongen med en föräldramatch där vi efteråt fikade i bygdegårdens cafeteria. Vi är mycket nöjda med att Kyrkås Idrottsförening låter oss nyttja klubbstugan och vi tycker att det är roligt att vi har så många spelare från byarna runt Kyrkås - Bringåsen, Lungre, Sjör och Mo.
 Tack för denna säsong och vi kör på även nästa.
 Johan Eriksson
§6 Nöjeskommittén: Har fullt upp med höstens aktiviteter.
$7 Övriga frågor: Intresset för ett gym i idrottsföreningens lokaler bör utredas.En Hub till kodlåsen inskaffas av Eskil. Inkoppling av fiberkabeln aktualiseras. Det reviderade hyresavtalet mailas ut till styrelsen. Niklas fortsätter att utveckla ny hemsida. Kallställning av Bygdegården konnmer ej att ske denna vinter.
§8 KIF: Gräsklipparen behöver aggregat som klipper renare.Eskil har nåt på gång.


§9 Nästa möte: Månadsmöte tisdag 20 november 2019 kl. 19.00 hos Eskil.
§10 Mötet avslutades av Eskil.
/Åke Larsson sekreterare