09 maj 2009

Styrelsemöte 7 maj 2009

Närvarande: Per-Åke Österholm, Gunnar Olsson, Åke Larsson, Annika Karlsson, Hans Eriksson.
§1 Per-Åke hälsade välkommen och förklarade mötet öppnat.

§2 Föregående protokoll gicks igenom och lades till handlingarna.
§3 Tillgångar ca: 110 000 svenska enkronor.

§4 Arrangemang i bygden/bygdegården: Premiär fotbollen 10/5 på Kyrkåsvallen, kroppkakor 13/5 på Bygdegården, städdag Bygdegården 16/5 och Hembygdsgården 23/5.

§5 Åtgärdslistan: Toaletterna är rivna och arbetet går vidare. Brandvarnare har monterats, Annika och Ingemar kompletterar när ombyggnaden är klar. Kyrkåswebben: Aktuell adress: http://kyrkas.blogspot.com/ . Mikael Andersson har ordnat så att även http://www.kyrkas.nu leder till hemsidan. Kompletteras med kontaktinformation för bokning etc. Korsningen RV87: Återstår eldning av allt ris som blev resultatet av röjningen? Kylskåpen: Per-Åke har kollat, dom fungerar utmärkt. Golvslipning: Slipning och lackning av golven behövs. Avloppsbrunnar: Anordning som förhindrar påbackning bör anordnas.

§6 Nöjeskommittén: Engagerar sig i Kyrkåsdagen som planeras i samarbete med övriga föreningar i bygden.

§7 Övriga frågor: Bringåsens majbrasa genererade ett netto på 3611 kronor som läggs till föreningens kassa, det tackar vi för. Föreställningen med Mikael Rahm gick tyvärr back med 600 kronor. Per-Åke tar in offerter på plastmatta till entrén och toaletterna och kollar priser på nytt sanitetsporslin. Gunnar tar kontakt med Ingemar angående belysningen i entrén.

§8 Nästa möte: Månadsmöte torsdag 28 maj kl. 19.00 i Bygdegården.
§9 Mötet avslutades av Per-Åke.
/Åke Larsson